Vlog 1: Infuus Imi

Imi krijgt vanwege haar immuunafwijking CVID één keer in de 3 weken een infuus. In haar allereerste vlog (spannend!) laat ze uitgebreid zien hoe dit, gewoon thuis op de bank, in zijn werk gaat. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust door een reactie hieronder achter te laten.

In de vlog zie je op de achtergrond ook wat sluikreclame, omdat we net een paar traytjes NOCCO hadden besteld 🙂 “Nothing beats a fit body” is de toepasselijke slogan van Body & Fit waar wij regelmatig wat bestellen. Zonder de infusen voor Imi geen “fit body” en zonder bloeddonoren geen infusen. Meld je daarom aan als bloeddonor via Sanquin!

Advertenties

One thought on “Vlog 1: Infuus Imi

  • Wat ‘n indrukwekkend filmpje Imi. Je legt het heel goed en duidelijk uit! Het lijkt voor jou de gewoonste zaak van de wereld, maar het blijft geweldig hoe jij er mee om gaat! De vlog kan gebruikt worden voor patiënten of voor verpleegkundige in opleiding.
    Veel respect voor mijn schoondochter! CHAPEAU
    Pauline xxx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.